Image

Als werknemers of werkgever je bedrijf of organisatie koolstofneutraal maken door samen in te zetten op een energietransitie, maar hoe dan? Deze vraag pakken Arbeid & Milieu en EnerGent met de ondersteuning van de Provincie Oost-Vlaanderen aan tussen 2019 en 2021. Een bedrijf of organisatie in Oost Vlaanderen wordt begeleid om vanuit de werknemers energie te besparen. Voor de overblijvende energievraag worden zonnepanelen geïnstalleerd door EnerGent met ondersteuning van de werknemers. Lees hieronder meer over waarom en hoe we dit zullen doen.

Wil je kans maken om met werknemers energie te besparen en zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van je bedrijf?  Schrijf dan in tot eind december 2019 via de knop hiernaast.  Contacteer ons voor vragen via sebastiaan.kennes@a-m.be

         Schrijf je in!

"EnerGent plaatst, onderhoudt én financiert de zonnepaneelinstallatie op je dak. Ondertussen betaal je een lagere stroomprijs. Je geniet dus van de voordelen van een zonnepaneelinstallatie, zonder de bijhorende investeringskost."

Meer info over Samen Energie Winnen

"Ik vond Samen Energie Winnen een toffe campagne, waarin we veel zaken deden die leuk en concreet waren, zodat je meteen resultaat ziet. "

Image
Image
Image

ondersteund door

Image